Sanchez ging uiteindelijk naar Manchester United, daarna zal er iemand baat hebben bij deze overdracht, er zullen wat mensen gewond raken. Manchester United greep Sanchez Manchester United, Manchester United coach Jose Mourinho kreeg een belangrijk gewicht, blijkbaar een van de begunstigden, maar om Manchester City en Manchester United op te geven, Sanchez wordt tegelijkertijd betaald, het is ook mogelijk minder om een ​​paar te nemen trofeeën. Echter, zo’n Sanchez, bijna drie jaar oude topspelers van Arsenal tot Manchester United, konden niet anders dan denken aan de “Peter Pan” Van Persie van World Cup Argentinië shirts dat jaar.

Goed ondertekend bij Sanchez, zal Manchester United de winnaar zijn. Ze verbeterden niet alleen de kracht van de opstelling, maar verzwakten ook twee concurrenten. De kracht van Arsenal zal worden verzwakt, omdat Sanchez een onmisbare Duitsland shirts speler is. Manchester City zal zeker de landstitel winnen en mogelijk zelfs meer trofeeën winnen. Voor Manchester City hoeven ze niet in te checken in Sanchez, omdat hun opstelling al gegarandeerd is. En check in Sanchez, Manchester United win kansen zullen toenemen.

Mkhitaryan is nog steeds een ervaren speler op topniveau, maar hij heeft fouten gemaakt en is niet overtuigend bij Manchester United. Dit probleem werd gecompliceerder toen Mourinho Mishita opofferde ten voordele van het team, waardoor een schijnbaar zelfverzekerde speler minder vertrouwen kreeg. Om de staat te herstellen, Makhtatari naar Arsenal, waardoor hij kan terugkeren naar het seizoen 2015-16, toen Dortmund 52 optredens maakte en 23 goals scoorde. Zelfs in de Premiership, Makhtutthal ook uitstekende vermogen, maakte hij drie assists voor de Rode Duivels vóór de eerste drie optredens, daarna de prestaties van de hele weg naar beneden.

Onder Guardiola’s coaching is Manchester City duidelijk in uitstekende vorm, en het zou te oneerlijk zijn als de vleugelspelers in Manchester City nu plotseling hun speeltijd minder vinden nadat Sanchez zich voegt. Stirling, die 20 optredens maakte in de Premiership, scoorde 14 goals terwijl Sane negen assists stuurde, waarmee hij de Premier League-leider werd. Uiteindelijk schakelde Sanchez over naar Manchester United, dus een getalenteerde jonge vleugelspeler als Stirling en Saneh zal voldoende speeltijd blijven krijgen en zal blijven verbeteren.

Net als de nr. 10 of nr. 5 trui van Brazilië, was Manchester United No. 7-trui een respectabele trui. Spelers zoals Cantona, David Beckham en C Luo Duitsland GOTZE shirts door deze trui, die de zichtbaarheid van de trui garandeert, maar sommige recente spelers die het shirt dragen zijn minder bekend. Irving, Duitsland GOTZE shirts Valencia, Di Maria en Depp hebben dit shirt niet gemaakt om zijn glans te herwinnen. Gecontroleerd in Sanchez, heeft de trui eindelijk een nieuwe eigenaar om te kunnen vergelijken met hun voorgangers.

In zeer eenvoudige bewoordingen kan Mourinho deze overdracht gebruiken om te bewijzen dat hij nog steeds een van de meest aantrekkelijke coach is. Veel mensen hebben opgemerkt dat de Portugese coachingcarrière bergafwaarts is gegaan, maar deze overdracht laat zien dat Mourinho nog steeds een grote aantrekkingskracht uitoefent.

Sanchez ging uiteindelijk naar Manchester United, Manchester City is een loser geworden, ze werden verslagen door rivalen van de stad. Hoewel het geen noodzaak is, zal Sanchez een aantal verschillende dingen naar Manchester City brengen, met de mogelijkheid om het spel te veranderen, vooral in de play-offs van de Champions League. Guardiola verloor ook een speler die vertrouwd was met hun tactische systeem, ze hebben samengewerkt in Barcelona, ​​Sanchez heeft zelfs geen tijd nodig om zich aan te passen.

Al vele jaren zijn Arsene Wenger en Mourinho altijd vijandig tegenover elkaar geweest, coach Chelsea, de Portugees die ooit Wenger ‘faaldeskundigen’ heette. Hun huidige conflicten zijn zelfs afgenomen omdat Arsenal niet langer voor het kampioenschap strijden, maar het is zeker dat de relatie tussen hen niet goed is en Wenger liever Sanchez naar Manchester City zou laten gaan omdat Blue Moon het Premierschap inneemt Dominantie, zodat er geen impact is op Arsenal.

Manchester United heeft momenteel veel talent in de rij van grote potentiële jonge mensen. Sinds het seizoen 2015-16 was de aanwezigheid van Rushford bij Manchester United zorgwekkend, hij heeft zoveel talent dat je nauwelijks kunt geloven dat hij nog maar 20 was en dat hij geduldiger met hem moest zijn. Lingard heeft ook zijn capaciteiten bewezen en hij werd geboren in Manchester United voor jeugdtraining. Maarschalk begon heel goed, vaak nadat de bank uitstekende prestaties vertoonde. Aangezien hij vaak buitenspel speelt, zijn 20 optredens in de uitvoering met 7 ballen redelijk goed geweest. Sanchez aangesloten heeft invloed op hun kansen op uiterlijk en speeltijd.

In het rapport “Guardian” wees hij erop dat Jose Mourinho zei dat, zelfs als Manchester United niet het beste team is, een van de beste teams is, dus Sanchez naar Manchester United zal niet falen. Dus Argentinië MESSI shirts als Sanchez naar Old Trafford ging en minder trofeeën won dan Manchester City, dan zou dat billijk zijn. Manchester City vult de Premier League op ongekende wijze verder: de Armada leidt de Premier League met 11 punten, maar heeft tenslotte nog geen enkele trofee gewonnen. Deze Manchester City wint minstens twee trofeeën en zal waarschijnlijk drie trofeeën winnen. In alle eerlijkheid zal de toetreding van Sanchez de kansen van Manchester United om te winnen vergroten. Maar voor zijn eigen promotie? Denk aan Van Persie!