Slående Tridents enastående spel hjälpte Paris Saint Germain VM Argentina MESSI tröja till en stor seger, men Emery var verkligen inte nöjd, de erkände inte bara för 5 på varandra följande spel, Kim Bloomberg var också röd utgång, ytterligare utsatt Försvarsproblem.

Jin Pengbei spelade verkligen inte bra det här spelet, även om det första häftiga hörnet från hörnet, men frisparken framför hörnet, bara på grund av Jin Pengbei framför det begränsade området shaggy foul. I sista minuten skickade Kim Peng Pu på grund av att det begränsade området sparkade i Xili-basen av skrot och röd ledighet, skickade också en straff, bra spark i Hazli-sparken, lät inte Paris förlora den första Två mål.

Emellertid är frågan om försvarsförsvaret i Paris på intet sätt begränsat till Kim Peng Pui, tvärtom är försvararen i Paris mer som ett offer. Till den första medgivande, till exempel, Ryan i följd siege i fronten, men denna gång i Paris två midjan Vilatti, Losceloso saknas, visade sig vara framför det begränsade området är faktiskt centrum Cavani, Neymar, Mba Pepe och en annan mittfältare Draxler fortfarande “walking halvtid motståndare. Motspelare motsatta igen, guld Pengbei hade foul utanför bågen Ryssland tröja i det begränsade området.

Men precis som Barcelona under de föregående tre säsongerna betyder närvaron av tre super-framåt också en balans mellan offensiv och defensiv. På mittfältet är Emery favoritkombination Motta, Villati och Rabbi, Portugal tröja en kombination VM Argentina MESSI tröja av offensiv och defensiv, men efter att Motta skadats, testar Emery flera gånger matrisen, men om det är Draxler, Pastore eller Loscelore, är uppenbarligen oförmögen att bära huvudpositionen.

I Rennes ögonblick är parisens publik 71% av bollen, det finns 21 skott, men motståndaren har också 14 skott, särskilt i andra halvlek efter öppningen, förlorar Paris kontrollen om spelet, Argentina tröja om domaren 63 Andrea skickade av sig, Paris kommer att förlora bollen förr eller senare. Emery var den första justeringen av kampanjen med Motta ersatt Draxler som uppenbarligen inte förvånande, syftet är att kontrollera mittfältaren.

Efter att ha blivit slagen av Mbale har Paris Saint-Germain varit i fem på varandra följande spel. Du vet, förutom Bayern München, Paris, är de andra fyra motståndarna Strasbourg (League, French Cup), Lille, Wren och i de tre lagen i franska rankades nr 16,12, 6, antalet mål i franska rangordnade nr 8,16,6, uppenbarligen, motståndare offensiv eldkraft är inte stark.

I franska kan Paris Saint-Germain ofta förlita sig på stark övergripande styrka och anfallare Trident är super lätt att vinna, faktiskt även Di Maria, Pastore, Draxler, Lucas denna offensiva spelare I franska är fortfarande fantastiska färdigheter. Men spelar för lätt på franska, men också bidrar till Paris att skapa ett system med utmärkt kamp taktik, när ansiktet av de starkare i Champions League, försvaret mer organiserat, motattack mer skarpa motståndare, Paris försvaret Det kommer att förstoras, och detta är deras största hinder för Champions League.