Nike Air Trainer en Klorofyll vi nämnde några dagar tillbaka är på väg ut till butiker i Europa, I Storbritannien just fått denna klassiska färgsättning. Med den senaste utgåvan är en europeisk Nike Air Max Thea Dam exklusiv release i 2002, kan den här gången är det samma mål. Inga butiker vi talat med verkar Nike Air Max 1 Womens ha denna färgsättning i kommande order. Nike är att föra en annan specialitet nike air trainer 1 mid rea sverige i mixen och kommer att släppa en Corduroy version av shoe.The klassiska siluett kommer klädd i Off-White läder och har mörka Obsidian och ren platina accenter.

Utkommit av fragmentdesign assisterad varv för både Franska Öppna och Wimbledon, den klassiska nike air trainer 1 mid online shop är tillbaka i en övervägande vit smink från Nike aportswear. Kanske den renaste version av den gamla skolan tränare hittills denna Nike Free 3.0 V4 Womens Vit / Pure Platinum ta på mitten-top par premium läder konstruktion med en övervägande Nike Roshe Run Damen vita estetiska och träffar av silver "Pure Platinum" till vadde hälen panelen och text branding.

Bo Jackson ikoniska nike air trainer 1 mid premium qs super bowl får en off-fält livsstil makeover från Nike Sportswear med brogue-inspirerad look för mitten-top tränare. Sporting en övre av perforerad brunt läder med blank obsidian läder paneler, sparkar har något liknande av houndstooth foder, kontrasterande vit mellansula, en gummi gummi yttersula, och old-school gemener "Nike" broderi på mellanfoten bandet och tunga. Blått och Light Grey manchester detaljlösningar kan hittas i hela medan levande Orange lägger till en extra Adidas NMD Mens pop av färg.

Halloween är bara några dagar bort och Nike Air Trainer 1 klä upp Adidas Superstar Donne Bianca för occasion.Nike har inte officiellt deklarerat att det är en "Halloween" färgsättning, men denna kombination av Team Orange, vit och svart ovanpå detta nike air trainer 1 mid pris har bara att Halloween vibe till den. Det bidrar också till att det föll bara några dagar innan den kusliga semester. Hela sneaker är tillverkad av läder med perforeringar landar på toebox och sidopanelerna.

Igår vi låter dig veta att nike air trainer 1 mid billigt beslutat att gå med alla vita leta efter sommaren, men om du behöver lite mer färg på dina sparkar så här är en annan knark alternativ för you.Not bara har Nike Roshe Run Herren ett stänk av färg varit sattes till denna Air Trainer 1, utan även en mängd olika material. Nike Roshe Run Womens Denna klassiska Bo Jackson tränare kombinerar vit, grå, orange och blått med material som innehåller mocka, manchester, läder och denim. Det är vad man kallar sort! Grå mocka träffar hälen och tåhättan, vita manchester landar på sidopanelerna är vitt läder med på toebox och fotled, och sist men inte minst har vi blå denim på Swoosh och foten / stänkskärm.