Barcelona-anfallaren Messi toppade listan, slog Real Madrid-anfallaren C Lo vann Golden Globe och Paris Saint Germain-anfallaren Neymar, det är värt att nämna att Juve målvakt Buffon rankade endast 28: e.

“442” tidningen pekade på att inga fem liga spelare i 2017 gjorde fler mål än Messi, Brasilien tröja medan i La Liga, ingen som hjälpte, skapade möjligheter, dribbla eller skicka nyckelpass över Macy. Sedan sommaren har Messi nästan ensam hjälpt Barcelona ut ur krisen, toppade Primera Liga, men också för att hjälpa det argentinska Sverige IBRAHIMOVIC tröja landslaget nått VM. Han är den bästa spelaren i världen. Före säsongen tycker media att Barcelona har stött på en SVERIGE tröja kris, de säger att det är korrekt, deras uppställning ser väldigt svag ut, Neymar kvar och hans ersättare Deng Beilei bara på grund av skada i flera månader, frånvarande, En signering är Paulinho. I anfallaren stötte deras bänkspelare Paco och Dewo Luo Feu, och även Suarez, besvär.

Men Barcelona rankades fortfarande först, före Real 8 poäng. Det enda svaret är Messi. De mest förutsägda medierna är “Daily Sport Daily”, de sa att Barcelonas strejkportfölj har ändrats från MSN till MMM: Messi, Messi, Lionel Messi. I La Liga och Champions League har Lionel Messi gjort 17 mål och har fem assistanser, medan de flesta av Barcelonas spelare bara deltog i nio. Valverde hittade den enklaste lösningen, det vill säga nollförslutningsmotståndare, och låt Messi lösa andra problem. Med Cristiano Ronaldo s nedgång från sommaren kan Messi säkert hävda att han är den bästa spelaren i världen. Den 30-årige Messi har fortfarande inga tecken på att sakta, vilket är bra nyheter för hans klubb, landslag. Detta är lika bra nyheter för alla som älskar att titta på.

Trots att vinna World Soccer och Golden Globe Awards, två av de viktigaste utmärkelserna, men i “442” -valet var C Luo andraplatsen. Brasilien tröja NEYMAR JR “442” påpekade orsaken till det, det finns två versioner av C Lo i 2017, en av dem är Champions League-versionen, Sverige IBRAHIMOVIC tröja han åter och igen med en stark rubrik och det första skottet att hota motståndarens mål att hjälpa Real Madrid Framgångsrikt försvar mot Champions League. Sedan La Liga-versionen fortsatte han att slösa till möjligheten för Barcelona att få en enorm ledning. I slutet av förra säsongen kunde ingen stoppa C Lo. Under Champions League-spelningsfasen blev portugisiska Superman, som gjorde 5 mål mot Bayern München, 3 mål mot Atletico Madrid och en sekund för Juves final. I slutet av ligastadiet spelade C Luo också en viktig roll i de senaste tre målen 5 mål.

C Luo utvecklades gradvis till en ren nr 9, medan Zidane lät honom och Benzema tillsammans. När han var bäst, fanns det ingen bättre begränsad mördare än den portugisiska anfallaren. Men sedan sommaren är C Luo svårt att hitta känslan av mål. Även om de flesta av Real Madrids spelare har problem, men ingen som C Luo som panik. I början av december gjorde en spelare som brukade göra 30 mål i år endast 2 mål, varav en också kom från straff. I La Liga sköt C Lo 2,9% omräkningskurs. Men C Los Champions League-version fortsatte, gjorde han 9 mål i sex matcher, i år gjorde C Lo 19 mål i Champions League, jämnt jämte antalet mål i La Liga. Om en spelare kan tävla med åldrande, då icke-C-Romo, som vann sin femte Golden Globe även om han hade problem i år.

Liksom Golden Globe rankade Neymar tredje. “442” påpekar att detta är ett pulserande år för spelarna med de högsta överföringsavgifterna i världen vilket ger honom tillräckligt med anledning att spela 2018. Paris Saint-Germain tillbringade 222 miljoner euro i Neymar, och i de första fyra månaderna i den franska huvudstaden har Neemar börjat göra en avkastning. De 25-åriga brasilianerna gjorde Paris ännu mer spännande, spännande och närmare sin första Champions League-historia. MCN-kombinationen kan skilja sig från MSN, men Neymar och Cavani, Mbabe har en bra förståelse mellan de närmaste tre åren kan vinna fler troféer för Paris. Tack vare närvaron av Neymar spelade Paris exceptionellt vackert Champions League-gruppfas i den nya säsongen, den enda matchen är bara Manchester City. Med tanke på den ryska världscupen kan Neymar bryta C Lo i 2018, varav Messi var 10 år monopol situation.