Een van de wedstrijden is in de Deco-bal na de show. Een vrouwelijke fans van Barcelona kwamen op het podium om met Deco te communiceren, maar de fans van het voetbalniveau zijn inderdaad beperkt, Deco besluit uiteindelijk hun eigen voetbal op te halen, zijn handen naar de vrouwelijke fans Gooi, laat de vrouwelijke fans de bal stoppen. Dit proces is herhaaldelijk herhaald, maar Deco wordt elke keer geduldig de bal opgepikt en de bal met beide handen gegooid om de fans aan het spel te passen.

Na Deco keek ook de drie Barcelona fans van de top van het balspel, na het einde van het spel voor de fans van de bal om de prestaties en opmerkingen te stimuleren, en op het podium een ​​voor één om de drie fans te ontmoeten die ondertekend en gefotografeerd werden. Activiteiten Ten slotte, voor de fans stroomden naar het station, heeft Deco ook met het beveiligingspersoneel zoveel mogelijk ontmoet om de wensen van de fans te ontmoeten en uiteindelijk verliet de fans Zweden shirts een grote foto. Voor de aanwezigheid van fans heeft Deco altijd enthousiasme en geduld getoond Mannelijke kwaliteiten.

En gisteren op het evenement heeft Deco ook een klein geheim geopenbaard, dat is vandaag 9 september zijn verjaardag van zijn zoon is. Deco na het einde van het gisteren-evenement zal zonder meer stoppen met vliegen naar Brazilië om zijn zoon te begeleiden, kan gezegd worden Deco’s reis naar Beijing is altijd op de reis doorgebracht, maar als een goede vader zou Deco liever langafstandsvluchten dragen, wil zijn zoon niet op de verjaardag van het gebrek aan vader’s metgezellen hebben, nu kan Deco Heeft zijn geluk gehad met zijn zoon verjaardag Barcelona legendarische club te gaan naar Beijing voor zakelijke activiteiten, activiteiten in het stadion van Beijing Workers Stadium, Deco in een uur van activiteiten over Barcelona en enthousiaste interactie met de fans.

Aan het begin van het evenement maakte Deco met de aanwezigheid van de fans van Barcelona een beetje grapje open, hij kwam niet direct op het toneel. Maar in het werk van de rostrum VIP-box met de gastheer He Wei praten, het gebruik van projectie met het publiek voor het eerst ontmoette, heeft hij ook de aanwezigheid van alle Barcelona-fans gehoord om te zeggen hallo, in de koptelefoon voelt het enthousiasme van de fans.

Na de activiteiten met de vooruitgang, stopt Deco ook uit de doos, voor de podium, om Barcelona te helpen nieuwe samenwerking op het gebied van bedrijfsstrategie te bevorderen. In de publiciteit tegelijkertijd heeft Deco ook niet vergeten met de aanwezigheid van vele fans van Barcelona. Herinnerde aan dat zodra MESSI kind shirts het onoverwinnelijke Barcelona kosmische team, en ook de status van Barcelona en de toekomst van het Chinese voetbal zijn eigen evaluatie en vooruitzichten maakte.

In veel conversatie en publiciteit heeft Deco uiteindelijk het verlangen van aanwezigheid van fans ontmoet, een show op de podiumvaardigheden. Hoewel het dragen van een strakke been jeans niet bevorderlijk is voor sport, maar Deco’s bal prestatie of laat de aanwezigheid van de fans de voormalige Barcelona midfielder hub stijl voelen, aangetrokken veld golven van cheers.

In de bal na het einde van de show reageert Deco ook op de scene fans, een vrouwelijke fan en zelfs een kantoor nam Deke persoonlijk voetbal gooien om de bal te stoppen en te schoppen. Na Deco getuige van de drie Barcelona Duitsland shirts fans geweldig hoofd van de bal spel, in de opmerkingen en advies geven na de drie fans op het podium met een hartelijke foto.

Toen het evenement tot het einde kwam, zodat het meest opwindende moment van de aankomst van de fans, deed Deco op het podium persoonlijk twee nieuwe Barcelona-seizoenen jersey ondertekend en gooide vervolgens de twee gelukkige fans. Event Eindelijk kwam de scene van alle Barcelona fans naar het podium en Deco liet een grote foto achter, het evenement is ook een lach onder de Manchester United kind shirts aankondiging geëindigd. Vertrouwen op Messi, Pick, Suarez’s doel, Barcelona in het Nou Camp tot 5-0 overwinning Duitsland shirts over de Spanjaarden. Barcelona coach Barride in een interview na het spel dat Messi de hattrick heeft afgerond “is niet verwonderlijk” en zei Deng Beilei, Paulo wordt geleidelijk geïntegreerd in Barcelona.

“We speelden een complex spel in dit type spel en ze spelen altijd heel hard,” zei hij, “maar we hebben niet goed gespeeld, maar we hebben niet goed gespeeld Vechten, maar we hebben spelers zoals Messi die drie doelen kunnen maken, en ook altijd de volle Suarez, de andere spelers.

Barcelona coach zei verder dat “als je alleen maar op de score kijkt, dan zal je denken dat dit spel heel makkelijk zal zijn, maar het feit is het tegenovergestelde, omdat het spel erg intens is, het lijkt niet zo makkelijk. We kunnen spelen in overeenstemming met de kenmerken van de spelers om te ontwikkelen Troyes kan de vleugels spelen, Alba kan van links aanvallen, terwijl Messi in het midden van de weg kan verschijnen.

Of Bundesliga, Nederlands, Spaans, Frans, Engels Premier League, Serie A, alternatief Europa League of de Europa League, deze goedkope shirt zal worden opgenomen http://www.nederlandvoetbal.nl